سردار رحیم جهانبخش در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با ماجرای کشف بیش از ۹۶ کیلوگرم تریاک در استان، اظهار کرد: در بررسیهای اطلاعاتی مشخص شد دو نفر قاچاقچی موادمخدر قصد دارند با استفاده از یک دستگاه خودروی سواری، مقادیری موادمخدر از نوع تریاک از استانهای شرقی به استانهای غربی کشور منتقل کنند.
وی با اشاره به همکاری پلیس موادمخدر استانهای زنجان و خوزستان در ماجرای کشف بیش از ۹۶ کیلوگرم تریاک، افزود: با اشرافیت اطلاعاتی پلیس مبارزه با موادمخدر استانهای زنجان و خوزستان، خودروی سواری حامل مواد مخدر در استان خوزستان متوقف و در بازرسی از آن ۹۶ کیلوگرم تریاک کشف شد.
این مسئول با بیان اینکه دو دستگاه خودروی سواری توقیف و ۲ قاچاقچی موادمخدر دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شدند، خاطرنشان کرد: مبارزه بیامان پلیس با سوداگران مرگ و قاچاقچیان موادمخدر در دستور کار پلیس قرار دارد و شهروندان میتوانند اخبار و اطلاعات خود را با شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام
نظرات