• یکشنبه / ۱۱ آبان ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد مطلب: 99081106765

تولید تراشه بدون فناوری آمریکایی در کارخانه هواوی

تولید تراشه بدون فناوری آمریکایی در کارخانه هواوی

شرکت هواوی تکنولوژیز قصد دارد یک کارخانه تراشه بدون استفاده از فناوری آمریکایی در شانگهای احداث کند.

به گزارش ایسنا، هواوی که بزرگترین شرکت فناوری چین از نظر میزان فروش است، به دنبال استراتژی جدید برای دور زدن تحریمهای آمریکا است.

روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از منابع آگاه از این پروژه نوشت: انتظار می رود این کارخانه در ابتدا تراشه های ۴۵ نانومتری را تولید کند. هواوی قصد دارد تولید تراشه های ۲۸ نانومتری را برای دستگاههای اینترنت اشیا تا پایان سال ۲۰۲۱ و تراشه های ۲۰ نانومتری برای تجهیزات مخابراتی ۵G را تا اواخر سال ۲۰۲۲ آغاز کند.

هواوی تجربه ای در  تولید تراشه ها ندارد و این کارخانه توسط شرکت تحقیقاتی "مرکز تحقیقات و توسعه آی سی" شانگهای که مورد حمایت دولت این شهر قرار دارد، اداره خواهد شد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، چین در برنامه های پنج ساله جدید خود نقشه ای را به سوی خودکفایی اقتصادی بیشتر چیده و وعده داده است فناوری بومی خود را بسازد تا به خرید از کشورهای دیگر نیازی نداشته باشد.

انتهای پیام