• چهارشنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 99091209283
  • منبع : نمایندگی ایلام

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ایلام خبر داد:

اختصاص ۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس ایلام

اختصاص ۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای  نوسازی، توسعه وتجهیز  مدارس ایلام

ایسنا/ایلام مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ایلام، از اختصاص ۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ایلام خبر داد.

«نصرت الله رحیمی» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در دیدار اخیر، سارا فلاحی نماینده مردم ایلام در مجلس  شورای اسلامی با رییس  سازمان نوسازی، توسعه وتجهیز  مدارس کشور رایرنی برای جذب اعتبار توسعه مدارس استان انجام و مبلغ ۹۰ میلیارد ریال اعتبار به مدارس ایلام اختصاص یافت.

رحیمی گفت: در این نشست رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور برای تامین اعتبار بخش دولتی یک مجتمع ۱۲ کلاسه، دبیرستان ۱۲ کلاسه و شمار دیگری از طرح ها و پروژه های آموزشی در مجموع به ارزش ۸۰ میلیارد ریال قول مساعد داد.

وی از قول مساعد رئیس نوسازی مدارس کشور برای رفع مشکلات اعتباری طرح های عمرانی آموزشی و طرح های مناطق محروم این استان خبر داد و تصریح کرد:اختصاص ۱۰ میلیارد ریال برای تجهیزات کلاسی و اداری مدارس استان را از دیگر دستاوردهای دیدار رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور و نماینده مردم ایلام در مجلس عنوان کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha