• شنبه / ۱۵ آذر ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99091511122
  • خبرنگار : 50191

ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیب و سوران به ٣۵٠٠تن در سال ارتقا می یابد

ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیب و سوران به ٣۵٠٠تن در سال ارتقا می یابد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیب سوران سیستان وبلوچستان افزود: ظرفیت تولید مرغ با راه‌اندازی واحد های جدید به ٣۵٠٠ تن ارتقا می یابد.

محمد حنیف سپاهی گفت: از ابتدای سال تاکنون  مجوز ساخت ١٣ واحد جدید  پرورش صنعتی طیور گوشتی با ظرفیت ٢٧٠ هزار  قطعه صادر شده که از این میزان ۵ واحد با ظرفیت ١٣٠ هزار  قطعه با پیشرفت فیزیکی بین ٢٠ تا ٩۵ درصد در حال اجرا می باشد.

وی اظهار امیدواری کرد: تا پایان سال تعداد مرغداری‌ها این شهرستان به ١۵ واحد به ظرفیت٣۵٠ هزار  قطعه در هردوره برسد.

مدیر جهاد کشاورزی سیب سوران تصریح کرد: به منظور تکمیل زنجیره تولید مجوز یک واحد کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان سیب وسوران صادر شده و بزودی عملیات اجرایی آن نیز آغاز می گردد.

سپاهی اذعان داشت: ٢۶٠ میلیارد ریال  جهت احداث وراه اندازی مرغداری‌ها و ١٠٠ میلیارد ریال هم برای احداث کشتارگاه از محل سرمایه بخش خصوصی هزینه خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.