مریم بهروزی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشههای پیشیابی تا ظهر فردا دوشنبه ۱۷ آذر منطقه تحت تأثیر سامانه بارشی قرار دارد که پیامد آن بارش برف و باران و در مناطق کوهستانی و سردسیر بارش برف خواهد بود.
وی ادامه داد: به لحاظ دمایی از امروز یکشنبه ۱۶ آذر روند کاهش دما را پیش رو داریم و دوشنبه ۱۷ آذر و صبح سهشنبه ۱۸ آذر دمای کمینه تمامی شهرهای استان به زیر صفر درجه سلسیوس خواهد رسید، همچنین روزهای سهشنبه ۱۸ آذر و چهارشنبه ۱۹ آذر وضعیت جوی نسبتاً پایدار است.
کارشناس ادارهکل هواشناسی استان قزوین خاطرنشان کرد: بر اساس بارشهای ۲۴ ساعت اخیر بیشترین میزان بارش به میزان ۱۳ میلیمتر در کوهین به ثبت رسیده است و رازمیان با ۱۲ میلیمتر در جایگاه بعدی قرار دارد، میزان بارش در شهر قزوین نیز هفت میلیمتر بوده است.
بهروزی تصریح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته معلمکلایه با منفی یک و آبیک با ۱۰ درجه سیلسیوس به ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای استان بودند، دمای شهر قزوین نیز بین چهار و ۹ درجه سلسیوس در نوسان بوده است.
انتهای پیام

