• چهارشنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99110100684

رئیس امور روحانیون عقیدتی سیاسی ناجا:

شهید سلیمانی برای نیروهای مسلح اسوه است

شهید سلیمانی برای نیروهای مسلح اسوه است

ایسنا/فارس رئیس امور روحانیون سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی تاکید کرد که سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی، الگو و اسوه‌ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.

حجت الاسلام مهدی مهدوی طلب در جلسه اخلاق و بصیرت انتظامی استان فارس، گفت: استان فارس از نظر فرهنگی، معنوی و تاریخی در کشور بسیار خاص است و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز شهر شیراز را به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) معرفی کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از پلیس فارس، مهدوی‌طلب با اشاره به اینکه خوشبختانه امروزه کارکنان ناجا به عنوان سربازان ولایت در این مسیر گام برمی دارند، عنوان "مجاهدان فی سبیل الله" نسبت داده شده از سوی مقام معظم رهبری به مجموعه نیروی انتظامی را از افتخارات بزرگ ناجا برشمرد و افزود: باید به سمت پلیس در تراز انقلاب اسلامی و جامعه قرآنی که مد نظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است، حرکت کنیم.

رئیس امور روحانیون سازمان عقیدتی سیاسی ناجا همچنین، سردار سپهبد شهید حاج "قاسم سلیمانی" را اُسوه و الگویی مناسب برای نیروهای مسلح برشمرد و گفت: سردار سلیمانی فراتر از فرد، حزب و گروه و به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) یک مکتب بود.

وی خدامحوری، خداباوری، خدایاوری، معنویت گرایی، معرفت و بصیرت دینی و سیاسی، روحیه جهادی و انقلابی و روحیه خدمت گزاری صادقانه را از جمله ویژگی های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد.

مهدوی‌طلب با اشاره به حدیثی گهر بار از امام علی (ع) که می فرمایند: " بهترین انسان ها سه ویژگی دارند؛ تواضع، صبر و خوش اخلاقی"، گفت: همواره این سه ویژگی باید مدنظر کارکنان ناجا باشد.

سردار یوسف ملک زاده جانشین فرمانده انتظامی استان فارس نیز در این جلسه گفت: اقدامات نیروی انتظامی در راستای حفظ و ارتقاء امنیت، از جمله اجرای طرح های ارتقاء امنیت اجتماعی مطالبه عمومی مردم بوده و با توجه به تأثیر گذاری آن به صورت ویژه در دستور کار پلیس فارس قرار دارد.

ملک‌زاده با اشاره به برگزاری جلسات بصیرت افزایی کارکنان انتظامی استان فارس، افزود: کارکنان ناجا سربازان ولایت هستند و تقویت روحیه اعتقادی آنان همواره در رأس برنامه های پلیس فارس قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha