شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۲
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
 کشف ۳۸ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در سیب و سوران

کشف ۳۸ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در سیب و سوران

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - سرپرست انتظامی شهرستان سیب و سوران سیستان وبلوچستان از کشف ۳۸ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بازرسی از ۲ دستگاه تانکر خبرداد.

به گزارش ایسنا سرهنگ حسین نوری فرید اظهار کرد: تیم های یگان امداد و پاسگاه انتظامی پسکوه شهرستان سیب و سوران هنگام کنترل خودروهای عبوری در محور "خاش - پسکوه" در یک عملیات به ۲ دستگاه خودرو تانکر دار مشکوک شدند.

وی افزود: ماموران پس از متوقف کردن خودرو ها در بازرسی از آنان ۳۸ هزار و ۵۰۰  لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل کشف کردند.

وی تصریح کرد: در این رابطه هر ۲ دستگاه توقیف و ۲ متخلف نیز دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان سیب و سوران با اشاره به اینکه قاچاق کالا و سوخت، حیات اقتصادی یک جامعه را تهدید می کند، خاطرنشان کرد: پلیس با تمام توان و با جدیت همواره با قاچاقچیان و اخلال گران نظام اقتصادی کشور مبارزه خواهد کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها