• چهارشنبه / ۸ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99110805792
  • منبع : باشگاه دانشجویان

مجمع عمومی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی عمران برگزار شد

مجمع عمومی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی عمران برگزار شد

بزرگترین مجمع عمومی در بین اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با مشارکت انجمن‌های علمی دانشجویی فعال حوزه مهندسی عمران در بستر فضای مجازی برگزار شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این نشست مجازی و بر اساس رای‌گیری جهت تعیین اعضای شورای اتحادیه، محمدامین خیاط بهارلویی از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، مهران داداش‌زاده از دانشگاه تبریز، مریم مجد رحیم آبادی از دانشگاه گیلان،، امیرحسین دنیادیدگان از دانشگاه تهران، صادق فرهادی از دانشگاه رازی، حامد عصارفردوس از دانشگاه فردوسی مشهد، احسان مهدوی‌فرد از دانشگاه زنجان، عارف رجبی از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و علی پارسیان از دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد به عنوان اعضای اصلی شورای مرکزی انتخاب شدند.

بر این اساس محمدرضا اتحادی از دانشگاه سیستان و بلوچستان و حسین خالقی از دانشگاه پیام نور تهران شمال به عنوان اعضای علی‌البدل شورای مرکزی این اتحادیه انتخاب شدند.

در پایان با برگزاری نخستین جلسه شورای مرکزی اتحادیه، مهران داداش‌زاده به عنوان دبیر اتحادیه انتخاب شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha