به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در چهارمین جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت با اشاره به لزوم ارزیابی دستگاه های اجرایی، اظهارکرد: شاخص های عمومی و اختصاصی جهت ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی با هدف ارتقاء عملکرد و بهبود فرآیندهای خدمت رسانی به مردم می باشد. در راستای تقویت شاخص ها و ارتقاء عملکردها، آسیب شناسی از ارزیابی سال های گذشته ضروری است تا هر دستگاه با نقاط ضعف و قوت خود جهت رفع نقاط ضعف آشنا شود.
وی با اشاره به ضرورت توجه به شاخص الکترونیکی شدن خدمات، افزود: درگاه الکترونیک استان تهران در دهه فجر رونمایی می شود که در قالب این درگاه ۶۰۰ خدمت دستگاه های اجرایی احصا و به صورت الکترونیک ارائه خواهد شد.
بندپی ادامه داد: با توجه به ابلاغ شاخص های اختصاصی جهت ارزیابی عملکرد، دستگاه های اجرایی جهت احصا و همچنین ابلاغ این شاخص ها باید با دقت و بر مبنای اصولی اقدامات را پیگیری کنند. رتبه استان تهران در شاخص دولت الکترونیک در وضعیت خوبی قرار دارد، با این حال جهت توسعه زیرساخت ها و پیگیری اقدامات لازم جهت ارتقاء این شاخص جلسهای با حضور مسئولان امر برگزار می شود.
انتهای پیام
نظرات