• شنبه / ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۶:۴۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99111813549
  • خبرنگار : 50042

دستگیری عاملان قمه‌کشی شهرستان تالش در کمتر از ۲۴ ساعت

دستگیری عاملان قمه‌کشی شهرستان تالش در کمتر از ۲۴ ساعت

ایسنا/گیلان فرمانده انتظامی استان از دستگیری سه نفر از عاملان قمه‌کشی شهرستان تالش در کمتر از ۲۴ ساعت خبر داد.

سرهنگ عزیزاله ملکی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ماموران انتظامی شهرستان تالش در پی وقوع یک فقره نزاع و درگیری و قمه‌کشی توسط اراذل و اوباش در میدان امام خمینی، بلافاصله برای بررسی موضوع در محل حاضر شدند.

وی افزود: پس از حضور ماموران انتظامی در صحنه وقوع جرم اقدامات لازم برای دستگیری متهمان به اجرا در آمد و متهمان از بیم دستگیری، با یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ از محل متواری شدند.

فرمانده انتظامی استان گیلان ضمن تقدیر از همکاری خوب شهروندان با پلیس تصریح کرد: سه نفر از عاملان این درگیری با هماهنگی مرجع قضائی در کمتر از ۲۴ ساعت با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی در شهرستان تالش شناسایی و دستگیر شدند.

این مقام ارشد انتظامی بیان کرد: یکی از متهمان که هنگام فرار از دست ماموران مورد اصابت گلوله قرار گرفته و زخمی شده بود نیز برای مداوا به یکی از بیمارستان‌های شهر رشت منتقل شد.

سردار ملکی در پایان با بیان اینکه شناسایی و دستگیری سایر متهمان این پرونده در دستورکار پلیس قرار دارد، گفت: تامین و ارتقاء امنیت روانی مردم همواره یکی از دغدغه‌های اصلی پلیس است و نیروی انتظامی با همکاری دستگاه قضائی با برهم زنندگان نظم و امنیت مردم، قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha