• جمعه / ۸ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99120805517
  • خبرنگار : 71129

گروه‌های شبه نظامی آمریکایی می‌خواهند باز هم به کنگره در زمان سخنرانی بایدن حمله کنند

گروه‌های شبه نظامی آمریکایی می‌خواهند باز هم به کنگره در زمان سخنرانی بایدن حمله کنند

سرپرست پلیس کنگره آمریکا به قانونگذاران گفته، پلیس کنگره در حال بررسی اطلاعاتی است که نشان می‌دهد گروه‌های شبه نظامی و شورشی می‌خواهند یک حمله دیگری را علیه کنگره و در زمان سخنرانی بایدن انجام دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، "یوگاناندا پیتمن"، سرپرست پلیس کنگره آمریکا برای نخستین بار در جلسه استماع کنگره و به منظور روشن ساختن ناکارآمدی امنیتی که به حمله هواداران دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا به کنگره در ششم ژانویه منجر شد، حاضر شد. این جلسه در مقابل هیاتی از مجلس نمایندگان آمریکا مسئول بررسی بودجه‌های پلیس کنگره برگزار شد.

پیتمن که در زمان حمله مسئول پلیس کنگره نبود، به این مساله اشاره کرد که تهدیدهایی از سوی گروه هایی که در یورش ششم ژانویه دست داشتند، وجود دارد و آنها به دنبال حمله و منفجر کردن کنگره در زمانی هستند که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در جلسه مشترک کنگره سخنرانی دارد.

پیتمن به قانونگذاران گفت: می‌دانیم که اعضای این گروه‌های شبه نظامی که در یورش ششم ژانویه دست داشتند تمایلشان را برای اینکه بخواهند بار دیگر به کنگره حمله و آن را منفجر کنند و تا جایی که می‌توانند در جریان سخنرانی بایدن، آدم بکشند، اعلام کرده‌اند.

تاریخ سخنرانی بایدن هنوز مشخص نیست.

وی ادامه داد: بر اساس داده‌ها و اطلاعات، ما فکر می‌کنیم که بهتر است پلیس کنگره موضع قوی امنیتی خود را تا زمان رسیدگی ما به اوضاع موجود حفظ کند.

پیتمن همچنین تاکید کرد، افرادی که در یورش ششم ژانویه کنگره دست داشتند نه تنها تمایل داشتند تا به اعضای کنگره و افسران حمله کنند بلکه می‌خواستند پیامی نمادین را به ملت بدهند مبنی بر اینکه چه کسی مسئول آن روند قانونی است.

اظهارات پیتمن پس از آن مطرح شد که وی خواستار اقدامات امنیتی مداوم در ساختمان کنگره و حصارکشی در نزدیک زمین‌ها و استقرار گارد ملی شده است.

اگرچه تاریخ سخنرانی بایدن در جلسه مشترک کنگره هنوز مشخص نشده اما انتظار می‌رود پس از تصویب بسته کمک به کرونا از سوی کنگره باشد.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha