• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99121813807

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس:

مبحث "تمدن سازی" در برنامه‌های مساجد گنجانده شود

مبحث "تمدن سازی" در برنامه‌های مساجد گنجانده شود
عکس آرشیوی است.

ایسنا/فارس رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس تاکید کرد که بحث تمدن سازی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است در برنامه‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گنجانده شود.

حجت‌الاسلام محمد رضایی دوشنبه ١٨ اسفند در نشست شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فارس، افزود: به عنوان متولیان فرهنگی باید کاری انجام دهیم که خروجی آن رضایتمندی متدینین و دلسوزان انقلاب باشد.

او تاکید کرد: این موضوع یک مطلب جدی است که باید در اولویت اقدامات کانون‌های فرهنگی هنری مساجد قرار گیرد تا شاهد بازتاب مثبتی ابتدا در سطح محلات و سپس شهر باشیم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس با بیان اینکه قدم خوب و گام بلندی در ترویج فرهنگ دینی و انقلابی با راه‌اندازی کانون‌های فرهنگی هنری برداشته شد، تاکید کرد که کانون‌ها باید در بحث هنر و آموزش هنر اسلامی، فعالیت‌های بیشتری انجام و در قالب رشته‌های مختلف به آن بپردازند.

این مقام مسئول همچنین بیان کرد: اگر برنامه‌های فرهنگی و هنری در محلات با محوریت مسجد و در مسجد با محوریت امام جماعت انجام شود، آسیب‌ها به حداقل می‌رسد و همکاری هم بیشتر می‌شود.

رضایی گفت: انتظاری که جامعه از کانون‌های فرهنگی هنری دارد این است که خروجی فعالیت‌ها و رویدادهای آنها در برنامه‌هایی مانند مانند نماز جمه، راهپیمایی‌ها و هیئات دیده شود و اگر بدین شکل کار کنیم، اقدامات موفق و قایل توجهی انجام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha