• سه‌شنبه / ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99121914604
  • منبع : نمایندگی خوزستان

نشان نقره مسابقه نقاشی هیکاری ژاپن به کودک خوزستانی رسید

نشان نقره مسابقه نقاشی هیکاری ژاپن به کودک خوزستانی رسید

ایسنا/خوزستان عضو شش ساله کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان لوح تقدیر و نشان نقره‌ بیست‌وهفتمین مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان انجمن هیکاری کشور ژاپن را از آن خود کرد.

سهیل ابوعلی عضو مرکز فرهنگی هنری کانون شماره ۲ بهبهان است که زیر نظر ناهید مهرانفر مربی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در این رویداد بین‌المللی شرکت کرد و به این مهم دست یافت.

این مسابقه با موضوع آزاد در سال ۲۰۱۹ برگزار شد و از میان ۱۸ هزار و ۵۹۳ اثر از ۷۳ کشور جهان ۱۰  کودک و نوجوان ایرانی برگزیده شدند.

به گزارش ایسنا، برپایه اعلام کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در این رویداد بین‌المللی دیگر اعضای هنرمند مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور نیز موفق شدند هفت نشان و سه دیپلم افتخار از بیست‌وهفتمین مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان انجمن هیکاری کشور ژاپن را کسب کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha