• دوشنبه / ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99122518723
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

عرضه میوه بازار شب عید از ۲۵ اسفند در هرمزگان

عرضه میوه بازار شب عید از ۲۵ اسفند در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان رئیس سازمان صنعت،معدن وتجارت هرمزگان، گفت: ۷۰۰ تن پرتقال و ۷۰۰ تن سیب برای تنظیم بازار شب عید در هرمزگان ذخیره‌سازی شده است.

خلیل قاسمی در گفت و گو با ایسنا، افزود: ۷۰۰ تن پرتقال و ۷۰۰ تن سیب برای تنظیم بازار شب عید در هرمزگان ذخیره‌سازی شده است.

وی ادامه داد: در جلسه تنظیم بازار استان، قیمت سیب درختی هرکیلو ۱۱ هزار و ۷۰۰ تومان و پرتقال رودخانه هر کیلو ۱۶ هزار و ۲۰۰ تومان مصوب شده است.

قاسمی با اشاره به اینکه توزیع میوه از روز دوشنبه ۲۵ اسفند ماه آغاز می شود، افزود: میوه شب عید در واحدهای صنفی میوه فروشی در مرکز استان و در شهرستان‌ها نیز با هماهنگی ستاد تنطیم بازار شهرستان با نرخ ستاد تنظیم بازار استان تعیین شده، عرضه می‌شود.

رئیس سازمان صنعت،معدن وتجارت هرمزگان در پایان اظهار کرد: شهروندان هرگونه تخلف صنفی را به سامانه ۱۲۴اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha