• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: fars-57180

استاندار فارس:

تدوین قوانین محدودکننده برای نهادینه شدن استاندارد

تدوین قوانین محدودکننده برای نهادینه شدن استاندارد

استاندار فارس خواستار تدوین و اجرای قوانين محدود كننده براي تولیدکنندگانی که استاندارد را رعایت نمي‌كنند شد و بر عرضه محصولات، كالا و خدمات استاندار و تلاش برای نهادینه شدن فرهنگ استفاده از کالای استاندارد شد.

به گزارش ايسنا منطقه فارس، دكتر عنايت‌الله رحيمي چهارشنبه ٢٢ خرداد در جلسه شوراي استاندارد استان كه با حضور رئيس سازمان ملي استاندارد ايران و استاندار فارس با اشاره به تدوين و رعايت اصول استاندارد در لا به لاي سياست‌هاي كشور، خاطرنشان كرد: در بيانيه گام دوم رهبر معظم انقلاب و در سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي نيز بر توجه به كيفيت و نوع توليدات تاكيد شده است .

وي افزود: حركت به سمت كيفيت بهتر محصولات صنعتي، خدماتي و كشاورزي نيازمند برنامه و چارچوبي مشخص به ويژه حفظ استانداردهاي موجود است .

استاندار فارس خاطرنشان كرد: از گذشته تلاش‌هايي براي ساماندهي اين موضوع در دستگاه‌هاي اجرايي انجام شده و امروز فارس از وضعيت نسبتا خوبي در استاندارد كالاها، خدمات و محصولات برخوردار است هرچند كه تا رسيدن به وضع مطلوب فاصله دارد .

رحيمي كه معتقد است صرفه‌جويي در مصرف نيروي انساني، انرژي و مواد رضايت مصرف كننده را به همراه خواهد داشت، گفت: حفظ ايمني و موارد بهداشتي نيز در اين مقوله مي‌گنجد .

وي با تاكيد بر اينكه بايد توليدات كشور در مسيري قرار گيرد كه قدرت رقابت را در سطوح منطقي و جهاني افزايش دهد به استانداردهاي اجباري و اختياري اشاره و عنوان كرد: تلاش بر اين است كه با تشويق‌هايي كه انجام مي‌شود توليد كنندگان ترغيب به رعایت استانداردهاي اختياري شوند .

استاندار فارس ادامه داد: در صنعت ساختمان سازي كه بخش زيادي از سبد كالاي سرمايه ايرانيان را به خود اختصاص داده نيز تلاش بر اين بوده كه به سمت استاندارد حركت كند .

رحيمي با بيان اينكه شناسايي توليدكنندگان، عرضه كنندگان و قرار گيري آنها در چارچوب استاندارد كار مهمي بود كه انجام شده است، بر استفاده از توان بخش خصوصي و سازمان نظام مهندسي ساختمان براي اجرايي شدن فرآيندهاي استاندارد تاكيد كرد .

وي همچنين به رعايت استاندارد در توليد محصولات كشاورزي جهت ايجاد سلامت بيشتر در جامعه و امكان صادرات مازاد محصولات به كشورهاي همسايه تاكيد كرد .

استاندار فارس ابراز اميداوري كرد كه با تلاش اداره‌كل استاندارد دانشگاه علوم پزشكي و بخش خصوصي، زمينه افزايش كيفيت محصولات براي تحقق اقتصاد مقاومتي و ايجاد فرصت‌هاي بیشتر براي كسب درآمدها، ايجاد شود .

تجهيز و تكميل آزمايشگاه‌هاي اداره‌كل استاندارد فارس، توجه ويژه نظرات واحدهاي توليدي فارس براي تغيير و اصلاح استانداردها، اعمال نظرات كارشناسان استاندارد در حوزه گردشگري و افزايش سهميه استخدامي در جهت تكميل كادر اداره‌كل استاندارد فارس نیز از جمله مواردی بود که استاندار فارس در این جلسه خواستار پیگیری آنها از سوی رئیس سازمان ملی استاندارد ایران شد .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha