• شنبه / ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 00061694623
  • خبرنگار : 30165

پژوهشگران بررسی کردند

اثر عصاره میوه نسترن وحشی در پیشگیری از سیروز کبدی

اثر عصاره میوه نسترن وحشی در پیشگیری از سیروز کبدی

پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با انجام یک مطالعه تاثیر عصاره میوه نسترن وحشی را در پیشگیری از التهاب و سیروز کبدی در موش‌های آزمایشگاه بررسی کردند.

به گزارش ایسنا، سیروز کبدی یک بیماری کبدی است که عموما با مصرف بیش از حد الکل، برخی از داروها و ... بروز پیدا می‌کند. این بیماری باعث اختلال در عملکرد کبد شده و در متابولیسم داروها و سموم از خون مشکلاتی ایجاد می‌شود.

در گذشته اسانس‌ها، عصاره‌ها و ترکیبات برخی گیاهان برای درمان بیماری‌های مختلف، مورد استفاده قرار می‌گرفتند. باتوجه به این‌که میوه نسترن وحشی دارای ترکیباتی است که خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی دارد؛ پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، با انجام یک پژوهش تاثیر استفاده از عصاره میوه نسترن وحشی را در پیشگیری از التهاب و سیروز کبدی در موش‌های آزمایشگاهی بررسی کردند.

نتایج به‌دست آمده از این پژوهش نشان داد که عصاره میوه نسترن وحشی، به طور موثری باعث کاهش سطح سرمی آنزیم‌های کبدی درگیر در التهاب و سیروز (ALT-AST-ALP) در موش‌ها شده است.

بر اساس یافته‌های به‌دست آمده؛ ممکن است استفاده از این دارو به عنوان درمان کمکی در پیشگیری از  التهاب و سیروز کبدی موثر باشد.

نتایج این پروژه تحقیقاتی با عنوان «بررسی اثر پلی ساکارید میوه ی نسترن وحشی (Rosa arvensis ) بر پیشگیری از التهاب و سیروز کبدی ناشی از تتراکلرید کربن در موش سوری» در پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور منتشر شده و  دکترسمیرا شیرویی، دکتر غلامرضا بهرامی و محمد بابایی راد از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در انجام آن مشارکت داشتند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.