۱۴۰۰-۰۲-۰۳ | ۰۹:۳۴
منبع: نمایندگی هرمزگان
تداوم روند صعودی آمار بستری‌ها و مبتلایان به کرونا در هرمزگان

تداوم روند صعودی آمار بستری‌ها و مبتلایان به کرونا در هرمزگان

هرمزگان (ایسنا) - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان با بیان اینکه آمار بستری‌ها و مبتلایان به کرونا در استان همچنان روند افزایشی دارد، عنوان کرد: این روند در بندرعباس، قشم، میناب، بستک، بشاگرد، جاسک و بوموسی روند بیشتری به نسبت دیگر شهرستان‌های استان دارد.

دکتر فاطمه نوروزیان در گفت و گو با ایسنا، افزود: در دومین روز از اردیبهشت ماه با فوت دو نفر دیگر بر اثر کرونا در هرمزگان، شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به هزار و ۹۸ نفر رسید.

وی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۳ بیمار جدید در بیمارستان‌ها بستری شدند و اکنون در مجموع ۴۷۵ نفر در بیمارستان‌های استان تحت مراقبت هستند، اظهار کرد: از مجموع بستری ها، ۷۲ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۱۶ نفر از آنها وخیم است.

وی با اشاره به اینکه آمار بستری‌ها و مبتلایان به کرونا در استان همچنان روند افزایشی دارد، عنوان کرد: این روند در بندرعباس، قشم، میناب، بستک، بشاگرد، جاسک و بوموسی روند بیشتری به نسبت دیگر شهرستان‌های استان دارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از مردم خواست از دورهمی‌ها خودداری کنند و در اماکن عمومی از ماسک استفاده کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای