• چهارشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد خبر: 1400021510359
  • خبرنگار : 71573

وبینار «آشپزی ایران» به یاد نجف دریابندری

وبینار «آشپزی ایران» به یاد نجف دریابندری

وبینار «آشپزی ایران» به یاد نجف دریابندری، نویسنده «کتاب مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز» (با همکاری فهیمه راستکار) برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، این وبینار از ساعت ۲۱ روز پنجشنبه (۱۶ اردیبهشت‌ماه) برگزار خواهد شد.

سهراب دریابندری، فرزند نجف دریابندری، فرهاد نظری، کارشناس میراث فرهنگی، حسین دهقان منشادی، مسئول کمیته گردشگری خوراک یزد و ماهور زهرایی، مدیر نشر کارنامه از سخنرانان این وبینار هستند.

علاقه‌مندان می‌توانند این نشست را از طریق http://meeting-۲.yazd.ac.ir/tour/ دنبال کنند.

نجف دریابندری زاده‌ سال ۱۳۰۹ در آبادان  بود که در نیمه اردیبهشت ۱۳۹۹ پس از مدت‌ها ‌تحمل بیماری در ۹۰ سالگی از دنیا رفت. «پیرمرد و دریا» (ارنست همینگوی)، «بیگانه‌ای در دهکده» و «هاکلبری فین» (مارک تواین)، «پیامبر و دیوانه» (جبران خلیل جبران) و «رگتایم» و «بیلی باتگیت» (دکتروف) از جمله ترجمه‌های او هستند.

«کتاب مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز» نیز عنوان یک کتاب آشپزی اثر نجف دریابندری با همکاری همسر فقیدش، فهیمه راستکار، است.

 انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.