• چهارشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۲۲:۱۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400022216099
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

حادثه رانندگی در آزادراه پیامبر اعظم (ص) یک کشته و ۴ مصدوم برجای گذاشت

حادثه رانندگی در آزادراه پیامبر اعظم (ص) یک کشته و ۴ مصدوم برجای گذاشت

ایسنا/آذربایجان شرقی حادثه مرگبار رانندگی در آزادراه پیامبر اعظم (ص) یک فوتی و چهار مصدوم بر جا گذاشت.

وحید شادی نیا، سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگاران، در تشریح این خبر گفت: این حادثه در اثر برخورد پژو با تریلر در آزادراه پیامبر اعظم (ص) در فاصله ۱۸۰ کیلومتری تبریز رخ داد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در جریان این حادثه  که امروز چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه روی داد، دو اکیپ اورژانس به محل حادثه اعزام شدند که در این راستا کارشناسان اعزامی اورژانس، فوت یک نفر از سرنشینان پژو ۲۰۶ را در محل تایید کردند.

وی ادامه داد: چهار مصدوم این حادثه نیز تحت مراقبت‌های درمانی به بیمارستان خاتم الانبیای میانه انتقال یافتند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha