۱۴۰۰-۰۲-۲۵ | ۱۱:۵۹
منبع: نمایندگی خوزستان
برخورد با عملکرد نامطلوب دستگاه‌های خوزستان در مدیریت کرونا
عکس تزئینی است.

مدیرکل بازرسی استانداری خوزستان خبر داد

برخورد با عملکرد نامطلوب دستگاه‌های خوزستان در مدیریت کرونا

خوزستان (ایسنا) - مدیرکل عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری خوزستان از برخورد با دستگاه‌های اجرایی که عملکرد نامطلوبی در مدیریت کرونا و اجرای پروتکل‌های بهداشتی داشته‌اند، خبر داد.

رسول امیری در جمع خبرنگاران با اشاره به تعیین بازرسان ستاد مدیریت کرونا اظهار کرد: در مرحله نخست به منظور نظارت و بازرسی از ادارات و دستگاه‌های دولتی ۵۴ نفر از بازرسان ویژه طرح کرونا تعیین و احکام آن‌ها صادر شد. 

به گزارش ایسنا، وی افزود: به همین منوال در سطح شهرستان‌ها نیز باید افرادی مشخص و کمیته‌ای برای نظارت و بازرسی از ادارات و شهرها تشکیل شود.

مدیرکل عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری خوزستان گفت: بازرسی از دستگاه‌های اجرایی حول چهار محور دورکاری کارکنان، اجرای نرم‌افزار ماسک، نصب بنرهای اطلاع‌رسانی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود. هدف از این رویکرد این است که در قالب سیاست‌های تنبیهی و تشویقی، مدیران دستگاه‌هایی که عملکرد خوب یا بدی دارند، به ستاد استانی مدیریت کرونا و مردم استان خوزستان معرفی شوند.

امیری بیان کرد: در بازدیدهای انجام‌شده، به دستگاه‌هایی که عملکرد نامطلوبی داشته‌اند، تذکرات داده شده است. به سه دستگاه که عملکرد نامطلوبی داشته‌اند، فرصت داده شد و اگر تا هفته آینده عملکردشان را تغییر ندهند، با آن‌ها برخورد خواهد شد.

وی با اشاره به تشدید بازرسی‌ها، افزود: مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۱۱، موارد تخلف یا عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط دستگاه‌های اجرایی را اعلام کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای