• سه‌شنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400022819813
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت تبریز در فضای مجازی برگزار می‌شود

سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت تبریز در فضای مجازی برگزار می‌شود

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون فرهنگی واجتماعی شهردارتبریز گفت: سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی به میزبانی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان و با مشارکت شهرداری تبریز برگزار می‌شود.

 حجت‌الاسلام والمسلمین احمد حمیدی در نشست هم اندیشی سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی ضمن تبیین اهداف برگزاری و عملیاتی این جشنواره، به تشریح محورهای کلی این جشنواره پرداخت و گفت: سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی با محورهای پایگاه‌های اطلاع‌رسانی و خبری، پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی، نرم افزارهای کابردی، هنرها و سرگرمی‌های دیجیتال و بخش آزاد به میزبانی استان آذربایجان شرقی و با مشارکت شهرداری تبریز برگزار می‌شود.

وی با بیان این‌که فضای مجازی ظرفیت بزرگی برای بازشناسی رشادت‌ها و از خودگذشتگی‌های دوران دفاع مقدس است، افزود: یکی از مسائلی که باید روی آن تمرکز کرده و توجه جدی داشته باشیم، این است که گردانندگان فضای مجازی در دنیا به دنبال ایجاد یک دهکده جهانی و از بین بردن فرهنگ مقاومت، ایثار و از خودگذشتگی هستند و درصدد غلبه و حاکمیت فرهنگ خودساخته غربی در کل جهان هستند.

حجت الاسلام والمسلمین حمیدی در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به این‌که گردانندگان و مدیران جنگ نرم به‌دنبال فروپاشی کامل اخلاقی جامعه اسلامی هستند، افزود: جامعه اسلامی با تکیه بر باورها، اصول و ارزش‌های مخصوص خود و حضور جدی و اثرگذار در فضای مجازی و تولید محتوای فاخر و اثربخش باید مانع از افول و از بین رفتن بسیاری از ارزش‌های حاکم در جامعه شود.

وی ضمن تاکید بر این‌که دفاع مقدس گنجینه‌ای ارزشمند است، گفت: دفاع مقدس تبلور شجاعت، غیرت، حرکات جهادی، از خودگذشتگی، نشاط معنوی، شادی و سرور است و باید با ورود به زندگی، ابعاد شخصیتی و اخلاقی هریک از ایثارگران دفاع مقدس در شناساندن و معرفی خط و مشی آنان کوشا باشیم.

وی با اشاره به سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی ابراز امیدواری کرد با حضور پررنگ و اثرگذار در این جشنواره و همچنین نشر و ارائه آثار و محتواهای تولید شده در این جشنواره به شهروندان شاهد برگزاری باشکوه سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha