سه‌شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۷
منبع: نمایندگی مازندران
بستری ۱۲۰۵  بیمار کرونایی در بیمارستان های مازندران

بستری ۱۲۰۵ بیمار کرونایی در بیمارستان های مازندران

مازندران (ایسنا) - عادی انگاری و کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی سبب شده دوباره مازندران روزهای قرمز کرونایی را به تجربه بنشیند به طوری که تاکنون ۱۲۰۵بیمار مبتلا به کووید ۱۹در بیمارستان های این استان بستری هستند.

سید عباس موسوی رئیس  این دانشگاه، اعلام کرد: ظرف ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲۳۹ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.

 وی افزود: ظرف همین مدت تعداد ۱۷۷ نفر از افراد مشکوک بستری شده ، از بیمارستان ها مرخص شدند و  تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان هم اکنون ۹۷۴ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۱۶۹ نفر نیز با علائم حاد تنفسی در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.

آخرین آمار کرونا در بابل

در حال حاضر ۲۳۱ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های بابل بستری هستند.

بر اساس این آمار در ۲۴ ساعت گذشته ۴۸بیمار جدید بستری و ۴۸ بیمار هم ترخیص شدند و ۳۲ بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

بر اساس گزارش روابط‌ عمومی و امور بین ‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، در حال حاضر ۱۲۰۵ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های تحت حمایت دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل بستری هستند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها