• پنجشنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400072921198
  • خبرنگار : 50189

در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی عنوان شد

انتقاد رییس مجمع نمایندگان کرمان از عدم فرهنگسازی و بازاریابی در بحث انرژی خورشیدی

انتقاد رییس مجمع نمایندگان کرمان از عدم فرهنگسازی و بازاریابی در بحث انرژی خورشیدی

ایسنا/کرمان رییس مجمع نمایندگان استان کرمان با اشاره به اقدامات سیرجان در جهت گسترش نیروگاه های خورشیدی و عدم استقبال سرمایه گذاران، اظهار کرد: متاسفانه در زمینه تولید انرژی خورشیدی فرهنگسازی و بازاریابی انجام نمی شود.

"شهباز حسن پور" پیش از ظهر امروز ۲۹ مهرماه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان گفت: استان کرمان در همه زمینه ها در حال جهش بزرگ است.

وی با اشاره به تحریم های خصمانه بر علیه ایران و در ادامه به میزان مصرف انرژی کالاهای تولیدی عنوان کرد: میزان سوخت مصرفی در خودروهای دنیا حدود دو درصد است درحالی که در ایران حدود ۱۲ درصد است لذا باید در ابتدا در راستای بهینه سازی مصرف انرژی کالاها و محصولات تولید گام برداریم.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات سیرجان در جهت گسترش نیروگاه های خورشیدی و عدم استقبال سرمایه گذاران، اظهار کرد: متاسفانه در زمینه تولید انرژی خورشیدی فرهنگ سازی و بازاریابی انجام نمی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha