• شنبه / ۶ آذر ۱۴۰۰ / ۰۸:۱۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400090603755
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرکل پزشکی قانونی استان مازندران خبر داد

کاهش ۹ درصدی مرگ ناشی از حوادث کار در مازندران

کاهش ۹ درصدی مرگ ناشی از حوادث کار در مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل پزشکی قانونی استان مازندران گفت: در هفت ماهه امسال ۶۳ نفر در اثر حوادث ناشی از کار جان خود را از دست دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۹ درصد کاهش داشت.

علی عباسی با بیان اینکه از این موارد ۴۶ نفر متاهل و مابقی مجرد هستند، افزود: بر اساس آمارهای موجود سقوط از بلندی با ۳۲ فوتی رتبه اول مرگ‌های ناشی از حوادث کار را به خود اختصاص می دهد، همچنین  برق گرفتگی با ۱۶ ، جسم سخت با ۱۰ و سایر با ۵ در رتبه های بعدی مرگ بر اثر حوادث کار قرار دارند.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران تصریح کرد: در هفت ماهه امسال بیشترین مرگ‌های ناشی از حوادث کار با ۱۵ مورد در خرداد ماه و کمترین آن با ۶ مورد در مرداد ماه ثبت شده‌ است .

وی خاطرنشان کرد: طی این مدت  شهرستان‌های ساری  با ۱۰ فوتی ، آمل با ۷ و چالوس با ۶ مورد بیشترین و شهرستان‌های رامسر ، فریدونکنار و میاندرود  هر کدام با یک فوتی کمترین موارد مرگ بر اثر حوادث کار را داشتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان مازندران،بر اساس گزارش در هفت ماهه امسال ۵۷۷ نفر (۵۷۷ مرد و ما بقی زن)مصدوم ناشی از حوادث کار به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۳ درصد افزایش داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha