قاسم غریب آبادی امروز در نشست خبری به مناسبت فرا رسیدن هفته گرامیداشت هلال احمر و یکصدمین سالگرد تاسیس این نهاد مردمی، اظهار کرد: ۱۸ اردیبهشت ماه جاری یکصدمین سالگرد تاسیس هلال احمر خواهد بود که برنامه های ویژه ای را برای آن تدارک دیده ایم.
وی با بیان اینکه در هفته پیش رو و به مناسبت یکصدمین سالگرد تاسیس جمعیت هلال احمر ۵۰ برنامه شاخص استانی و ۳۵۰ برنامه شاخص شهرستانی برگزار خواهیم کرد، افزود: در مجموع ۴۰۰ برنامه شاخص در این ایام در سرتاسر استان برگزار می شود.
سرپرست جمعیت هلال احمر استان گلستان با تاکید بر اینکه مهمترین برنامه های ما در این هفته دوره های بازآموزی، افتتاح کانون غنچه های هلال، افتتاح خانه های هلال در روستاها و محلات شهری، رژه های خودروهای امدادی، مانور درمان اضطراری، و کاروان سلامت دانست و خاطرنشان کرد: افتتاح یادمان شهدای امدادگر، کاشت ۱۰۰ اصله نهال، سخنرانی در نماز جمعه گرگان و تجلیل از خانواده شهدای امدادگر نیز از دیگر برنامه های ما خواهد بود.
غریب آبادی از توزیع ۳۸ هزار بسته معیشتی توسط خیرین در سال گذشته میان اقشار آسیب پذیر خبر داد و گفت: خیرین در سال جاری نیز تا کنون ۱۸ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان توزیع کرده اند.
وی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر از منابع داخلی خود نیز در سال گذشته بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال کمک حمایتی به نیازمندان داشته است، تصریح کرد: از شما خبرنگاران نیز تقاضا داریم در معرفی خیرین و البته معرفی افراد نیازمند در دو حوزه معیشتی و دارویی به ما کمک کنید.
سرپرست جمعیت هلال احمر استان گلستان از تشکیل کمیته نخبگان دانش بنیان در جمعیت هلال احمر در هفته گذشته خبر داد و اضافه کرد: در این کمیته تلاش ما بهره مندی از ایده های نو و دانش بنیان جوانان برای توسعه فعالیت ها و نیل به اهداف هلال احمر است. انتهای پیام

