دوشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۲
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
همه شرایط برای جوجه‌ریزی در کهگیلویه و بویراحمد فراهم شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان:

همه شرایط برای جوجه‌ریزی در کهگیلویه و بویراحمد فراهم شد

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد از فراهم شدن شرایط جوجه‌ریزی و تولید پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی خبر داد.

سید علی معتمدی‌پور، بسته مشوقی تولیدکنندگان مرغ گوشتی را تشریح کرد و گفت: تولیدکنندگان مرغ گوشتی هیچ نگرانی بابت تولیدات خود نداشته باشند و مطمئن باشند که همه مازاد تولید آن‌ها از سوی شرکت پشتیبانی امور دام خریداری خواهد شد تا به عنوان یک ذخیره استراتژیک هر وقت نیاز باشد به بازار تزریق شود تا مصرف‌کنندگان نیز نگران کمبود گوشت مرغ نباشند.

وی همچنین از عقد قرارداد با مرغداران در پایان دوره پرورش به عنوان خرید قراردادی خبر داد و اظهارکرد: با این دو بسته تشویقی هیچ تولیدکننده‌ای نباید نگران بازاریابی محصولات خود باشند.

معتمدی‌پور افزود: همچنین تسهیلات ارزان‌قیمت خرید نهاده برای همه مرغداران پیش‌بینی شده و بانک کشاورزی پای کار است و حتی در روزهای تعطیل نیز آماده ارائه خدمات به تولیدکنندگان است.

فرمانده قرارگاه امنیت غذایی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تولید برای جهاد کشاورزی یک اصل مهم است، خاطرنشان کرد: علاوه بر آنکه نهاده مورد نیاز مرغداران تا ۲۱ اردیبهشت با همان قیمت قبل تامین شده، این نهاده‌ها بدون محدودیت و با ارز نیمایی به روز در سامانه بازارگاه بارگزاری می‌شود و جای هیچ نگرانی نیست و با همه وجود در کنار تولیدکنندگان خواهیم بود.

وی ادامه داد: هر مرغداری که بخواهد بیش از ظرفیت اسمی خود، جوجه‌ریزی کند، مجوز لازم صادر می‌شود و همکاران من در دامپزشکی نیز در این زمینه همکاری خواهند کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: علاوه بر خرید قراردادی محصول نهایی مرغداران، شرایط خرید نهاده به صورت مدت‌دار دو ماهه نیز در سامانه بازارگاه فراهم شده تا هیچ نگرانی و محدودیتی برای جوجه‌ریزی تولیدکنندگان مرغ گوشتی نباشد.

معتمدی‌پور از همه مرغداران خواست تا با سیاست‌های کلان امنیت غذایی هماهنگ و همراه باشند و در کنار دیگر عوامل به رسالت خطیر خود در حوزه تولید به خوبی عمل کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی چهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، وی از رایزنی خود با استاندار برای رفع مانع چک برگشتی و معوقه تولیدکنندگان برای دریافت تسهیلات کم‌بهره خبر داد و بیان کرد: از همه بخشداران، دهیاران، ائمه جمعه، بسیج، صمت، تعزیرات و همه همکاران خانواده بزرگ جهاد کشاورزی انتظار می‌رود، در تامین امنیت غذایی مردم پای کار و در کنار تولیدکنندگان باشند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها