جمعه ۶ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۵
منبع: نمایندگی دانشگاه اصفهان
بیانیه طلاب حوزه علمیه اصفهان در محکومیت حادثه تروریستی شیراز

بیانیه طلاب حوزه علمیه اصفهان در محکومیت حادثه تروریستی شیراز

اصفهان (ایسنا) - طلاب و اساتید حوزه علمیه اصفهان خواستار اشد مجازات برای عاملان و آمران حادثه تروریستی شیراز و در حرم حضرت احمدبن موسی(ع) شدند.

طلاب و اساتید حوزه علمیه اصفهان در بیانیه‌ای مشترک، ضمن تسلیت به مناسبت حادثه تروریستی شیراز، خواستار اشد مجازات برای عاملان و آمران این حادثه تروریستی شدند.

دربخشی از این بیانیه آمده است: در پی اقدام تروریستی مزدوران آمریکایی و اسرائیلی که با تفکرات شیطانی و تکفیری خود در حرم مطهر امامزاده احمد بن موسی الکاظم(ع) معروف به شاهچراغ، حمام خون به راه انداختند و منجر به شهادت مظلومانه عده‌ایی از زنان و کودکان و مردان هموطنمان، در وقت نماز مغرب و اقامه نماز شدند، اساتید و روحانیون و طلاب حوزه علمیه اصفهان ضمن محکومیت شدید این عمل تروریستی و خباثت آلود و پلید ایادی استکبار جهانی و دشمنان قسم خورده این نظام و انقلاب و ملت رشید و ایثارگر ایران، پیام تسلیت خویش را به باز ماندگان و مردم شهید پرور شیراز و همه مردم ایران اسلامی اعلام می‌دارد.

طلاب و اساتید حوزه علمیه اصفهان در ادامه این بیانیه آورده‌اند: از تمام دستگاه‌های امنیتی و مأمورین خدوم حافظ امنیت و قوه قضائیه و نیروهای مسلح درخواست اشد مجازات و برخورد پشیمان کننده با عاملان و آمران این عمل بزدلانه و ددمنشانه در به خاک و خون کشیدن مظلومانه جمعی از مجاوران و زائران آن آستان مقدس را می‌نمایند.

آخرین اخبار استان ها