به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با تدریس دکتر امیر پیکر - دکتری تخصصی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی - یکم دی ماه از ساعت ۹ تا ۱۳ در بستر اسکایروم برپا میشود.
«ایمنی در آزمایشگاه»، «تعاریف پایه محلولسازی»، «محلولسازی از ترکیبات مایع-جامد و تیترازولها»، «استوکیومتری»، «محلولسازی در رقتهای پایین»، «محلولسازی در روش کروماتوگرافی و منحنی کالیبراسیون» سرفصلهای این جلسه است و علاقهمندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره ۰۹۱۳۶۶۳۳۲۸۰ تماس بگیرند.
انتهای پیام
محلولسازی و استوکیومتری
انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، جلسه مجازی «محلولسازی و استوکیومتری» را برگزار میکند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات