۱۴۰۱-۱۲-۰۵ | ۱۴:۳۷
حال مدیرکل ورزش کرمان خوب نیست/ عدم تغییر وضعیت وزیر
میثم پاریزی

رئیس اورژانس کرمان اعلام کرد

حال مدیرکل ورزش کرمان خوب نیست/ عدم تغییر وضعیت وزیر

کرمان (ایسنا) - رئیس اورژانس کرمان درباره وضعیت مدیرکل ورزش و جوانان این استان گفت: بافت ریه میثم پاریزی آسیب جدی دیده و وضعیت مناسبی ندارد و وضعیتشان نگران کننده است.

دکترسیدمحمد صابری درباره آخرین وضعیت وزیر ورزش و جوانان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: هنوز وضعیت هوشیاری دکتر سجادی نسبت به صبح امروز تغییری نکرده اما جای نگرانی نیست.

او درباره وضعیت مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان نیز اظهار کرد: بافت ریه میثم پاریزی آسیب جدی دیده و وضعیت مناسبی ندارد و وضعیتشان نگران کننده است.

رئیس اورژانس کرمان با اشاره به وضعیت مناسب سایر مصدومان از جمله مدیران کل ورزش و جوانان یزد و آذربایجان شرقی گفت: تاکنون شش مصدوم(سه نفر شب گذشته و یک نفر صبح امروز و دو نفر قبل از ظهر امروز) از بیمارستان ترخیص شده اند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها