علیرضا حسنپور در نشست خبری که شنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ در سالن جلسات اداره کل تعزیرات حکومتی استان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: تعزیرات حکومتی رکن قضایی تنظیم و کنترل بازار است و این سازمان همگام با مردم و به نفع مردم طرح ویژه نظارتی نوروز و رمضان را ز هشتم اسفند ماه آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه این طرح تا پایان ماه رمضان ادامه دارد، افزود: در نظارت بر بازار شب عید و ماه مبارک رمضان، هیچگونه مماشاتی با متخلفان نداریم.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان قزوین تصریح کرد: کار جدیدی در استان کلید خورده که براساس آن با اصناف جلساتی برگزار شده و اختیارات این اداره کل برای اصناف بهخوبی تشریح شده تا از بروز تخلف جلوگیری شود.
وی ادامه داد: از هشتم اسفند تاکنون، ۴۹۲ بازرسی بر اساس شکایات و گزارشات مردمی صورت گرفته که از این میان ۲۵۱ عدم متخلف شناسایی شده است.
حسنپور افزود: در طی همین مدت زمان مذکور، از میان واحدهای صنفی متخلف، برای ۴۹ واحد صنفی اقدامات بازدارندهای ازجمله پلمب و نصب پلاکارد صورت گرفته است.
وی بیان کرد: همچنین طی روزهای اخیر یک محموله گوشت منجمد تنظیم بازار که به صورت آزاد عرضه میشد؛ به میزان یکهزار و ۳۰۰ کیلوگرم کشف شد.
این مسئول افزود: در سال جاری ۹۹۶۸ فقره پرونده در حوزه خدمات به شعبه مخصوص رسیدگی جرایم تعزیراتی ارجاع داده شده است که میانگین زمان رسیدگی به آنها در طول سال حدود ۶ روز بوده است.
حسنپور اضافه کرد: میزان محکومیت متخلفین حوزه کالا و خدمات در سال جاری ۵۱۱ میلیارد تومان بوده است که به دلایلی چون عدم رعایت بهداشت، عدم رعایت نظام صنفی، احتکار و عدم درج قیمت بوده که در این میان عدم درج قیمت بیشترین میزان تخلفات را به خود اختصاص داده است.
وی عنوان کرد: اتحادیههای پوشاک در خیابان خیام بیشتر از همه مورد توجه بودند که بیشترین تعطیلی و نصب پلاکارد را داشتند.
حسنپور اظهار کرد: برخی از افراد سودجو علیرغم اینکه مجازاتها افزایش یافته همچنان به تخلفات ادامه میدهند، به همین دلیل در راستای احقاق حقوق مردم همکاران باید از بیشترین اختیارات خود استفاده کنند در همین راستا علاوه بر سامانه ۱۳۵ یک شعبه به طور اختصاصی برای شکایات مردمی تشکیل شده و مراجعه به آن درحال افزایش است که نشان دهنده اعتماد مردم به تعزیرات حکومتی است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین در پایان بیان کرد: شهرکهای منفصل شهری نیز به صورت روزانه مورد نظارت کارشناسان این اداره کل است و بازرسیها هدفمند صورت میگیرد.
انتهای پیام

