سه‌شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۲
منبع: نمایندگی خوزستان
آغاز فعالیت پایگاه‌های تابستانی طرح غنی‌سازی اوقات فراغت در خوزستان
عکس از آرشیو

مدیرکل آموزش و پرورش استان خبر داد

آغاز فعالیت پایگاه‌های تابستانی طرح غنی‌سازی اوقات فراغت در خوزستان

خوزستان (ایسنا) - مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان از آغاز فعالیت پایگاه‌های تابستانی طرح غنی‌سازی اوقات فراغت خبر داد.

مسعود حمیدی‌نژاد در آیین استانی طرح غنی‌سازی اوقات فراغت که امروز (۲۳ خردادماه) در آبادان برگزار شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش هیچگاه تعطیل نخواهد شد و در تابستان نیز تعطیل نیست. سال گذشته هم این را اعلام کردیم. در تابستان نیاز است که مسائل آموزشی به صورت ویژه پیگیری شوند زیرا عقب‌افتادگی‌هایی وجود دارد که باید جبران شوند و در مسائل تربیتی نیز نیاز به فعالیت داریم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بیش از یک هزار و ۵۰۰ پایگاه اوقات فراغت برای تابستان امسال در  سطح استان خوزستان پیش‌بینی شده است. پیش‌بینی می‌شود بتوانیم حداقل ۵۰۰ هزار نفر از یک میلیون و ۱۰۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی را امسال در این طرح پوشش دهیم و به اردوی‌های مختلف اعزام کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: برنامه‌ریزی طرح غنی‌سازی اوغات فراغت هم برای دانش‌آموزان شهری و هم دانش‌آموزان روستایی است. امیدواریم سال تحصیلی آینده با پیشرفت علمی و اعتقادی آغاز شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها