جمال شیبه در آیین افتتاح نخستین آشپزخانه طرح اطعام حسینی که در محل مسجد کوی مندلی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: همزمان با این مراسم، ۲۰۰ آشپزخانه طرح اطعام حسینی در شهرستانهای مختلف به صورت همزمان به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش ایسنا، وی گفت: هدفگذاری این طرح، طبخ ۲۰۰ هزار پرس غذای گرم و توزیع ۴۰ هزار بسته معیشتی در ماه محرم و صفر برای نیازمندان است و تلاش ما این است که این رقم در سال جاری با همکاری خیرین و نیکوکاران افزایش یابد.
شیبه خاطرنشان کرد: آشپزخانههای اطعام حسینی با همکاری کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، و مردم نوعدوست و خیر در سطح استان خوزستان اقدام به طبخ غذای گرم و توزیع بین نیازمندان خواهند کرد.
وی اضافه کرد: علاوه بر فعالیت آشپزخانههای اطعام حسینی در طول ماه محرم، حسینیهها و مساجد نیز غذای گرم طبخ و بین عزاداران و نیازمندان توزیع میکنند.
وی ضمن اعلام روشهای مشارکتهای مردمی در طرح اطعام حسینی، افزود: مردم نیکوکار میتوانند با شمارهگیری *۸۸۷۷*۰۶۱# #۰۶۱*۸۸۷۷* به صورت استانی، کمکهای خود را به دست نیازمندان برسانند.
انتهای پیام
نظرات