جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۰
درخواست آتش‌نشانی از مجلس/ حل مشکل مسکن آتش‌نشانان

مدیرعامل آتش‌نشانی تهران همزمان با هفتم مهر در گفت‌وگو با ایسنا مطرح کرد

درخواست آتش‌نشانی از مجلس/ حل مشکل مسکن آتش‌نشانان

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران همزمان با روز ایمنی و آتش‌نشانی از مجلس شورای اسلامی برای حل مساله «مشاغل سخت و زیان‌آور» آتش‌نشانان تهرانی اقدام کند و گزارشی از اقدامات انجام شده از سوی آتش‌نشانی تهران را نیز شرح داد.

به گزارش ایسنا، از سال ۱۳۷۹ تاکنون، هفتم مهرماه در تقویم ملی کشورمان به نام روز «آتش‌نشانی و ایمنی» نامگذاری شده است.روزی که در آن ضمن تکریم و تقدیر از آتش‌نشانان به موضوع ایمنی و ضرورت رعایت آن نیز پرداخته می‌شود. اما پیشینه نامگذاری این روز به حدود ۲۰ سال قبل از ثبت و ورود آن به تقویم باز می‌گردد. در روز هفتم مهرماه سال ۱۳۵۹ و در شرایط جنگ میان ایران و عراق به تازگی آغاز شده بود، هواپیماهای بعثی به پالایشگاه آبادان حمله هوایی کردند، این اقدام منجر به ایجاد آتش‌سوزی در این منطقه شده و به همین دلیل آتش‌نشانانی از آبادان و چند شهر نزدیک به محل حادثه برای اطفاء حریق وارد عمل شدند. هنوز چند دقیقه از حضور آتش‌نشانان و شروع عملیات اطفاء حریق در پالایشگاه نگذشته بود، که هواپیماهای دشمن دوباره به این منطقه بازگشت و این‌بار حملات هوایی خود به پالایشگاه را در شرایطی تکرار کردند که آتش‌نشانان نیز تحت این حملات قرار گرفتند. حملاتی که منجر به شهادت تعدادی از آتش‌نشانان حاضر در این ماموریت شد.

با گذشت بیش از چهاردهه از آن واقعه و دو دهه از ثبت این تاریخ به عنوان روز آتش‌نشان، شمار شهدای آتش‌نشان افزایش داشته است. شهدایی که برای دفاع از جان و مال مردم به ماموریت‌هایی رفتند که بازگشت نداشت. فرشتگان نجاتی که یا در آتش سوختند، یا در زیرآوار مدفون ماندند، یا در عمق چاهی نفسشان رفت و ... . امروز روز آتش‌نشان است. مردان و زنانی که دائم به آب و آتش می‌زنند تا جانی را نجات دهند و از حجم خسارتی به اموال مردم کم کنند. 

درخواست آتش‌نشانی از مجلس/ حل مشکل مسکن آتش‌نشانان
قدرت‌الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران

همزمان با هفتم مهرماه و روز آتش‌نشان، خبرنگار ایسنا با قدرت‌الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران گفت‌وگو کرده تا علاوه بر تشریح اقدامات انجام شده از سوی آتش‌نشانی در حوزه ایمنی برخی از مطالبات آتش‌نشانان از جمله وضعیت مسکن، وضعیت بازنشستگی و مشاغل سخت و ... را نیز بررسی کند. 

قدرت‌الله محمدی در گفت‌وگو با ایسنا با تبریک روز آتش‌نشان به تمامی آتش‌نشانان کشور، اظهارکرد:‌ یاد شهدای آتش‌نشان در سراسر کشور و به خصوص تهران را گرامی‌ می‌دارم و برای تمامی همکارانم در تهران و همینطور سراسر کشور آرزوی سلامتی و تندرستی دارم از آنان و همینطور خانواده‌های آنان که در شرایط مختلف در کنار آنان بودند، قدردانی می‌کنم.

انجام روزانه حدود ۴۰۰ ماموریت از سوی آتش‌نشانی

وی در ادامه به برخی از اقدامات انجام شده از سوی آتش‌نشانی تهران پرداخت و گفت:‌ امروز سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با ۱۳۸ ایستگاه در نقاط مختلف پایتخت و همچنین ۵۳۰۰ نیروی آتش‌نشان در خدمت مردم است. به طوریکه برابر آمارهای ما روزانه بیش از ۳۰۰۰ نفر با سامانه ۱۲۵ در تهران تماس می‌گیرند که از