• شنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403032617337
  • خبرنگار : 50167

از ذبح دام در خانه و معابر عمومی خودداری کنید

از ذبح دام در خانه و معابر عمومی خودداری کنید

ایسنا/زنجان رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مردم توصیه کرد که از ذبح دام در خانه‌ها و معابر عمومی خودداری کنند.

حسین معصومی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا به بیان توصیه‌های بهداشتی مرتبط با عید قربان پرداخت و اظهار کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان از جمله تب مالت و تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو لازم است توصیه‌های بهداشتی جدی گرفته شود.

وی با بیان اینکه مردم باید دام زنده را از میادین عرضه مجاز و تحت نظارت شبکه دامپزشکی بخرند، گفت: افرادی که ذبح دام را انجام می‌دهند، باید از وسایل حفاظت فردی مثل عینک، ماسک، دستکش و چکمه استفاده کنند.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی زنجان با توصیه به خودداری از خریدن گوشت، جگر و ... خارج از نظارت شبکه دامپزشکی، اظهار کرد: گوشت دام ذبح‌شده باید دست کم ۲۴ ساعت در یخچال و در دمای چهار درجه سانتیگراد نگهداری و سپس قطعه قطعه و مصرف شود. جگر و سایر امعا و احشای دام باید پس از ۴۸ ساعت نگهداری در یخچال در دمای چهار درجه سانتیگراد مصرف شود.

وی با بیان اینکه باید از مصرف گوشت و جگر به‌صورت خام یا نیم‌پز خودداری شود، افزود: افراد باید هنگام خرد کردن گوشت و سایر امعا و احشای دام مثل جگر از دستکش استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha