• شنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403081913444
  • خبرنگار : 30057

کاهش حساسیت دندان‌ها با خمیر دندان‌های حاوی مواد نانوساختار

کاهش حساسیت دندان‌ها با خمیر دندان‌های حاوی مواد نانوساختار

محققان یکی از تیم‌های استارت‌آپی به فرمولاسیون تولید خمیردندان‌هایی برای کاهش حساسیت دندان مبتنی بر نانوهیدروکسی آپاتیت دست یافتند.

به گزارش ایسنا، دندان‌ها به وسیله لایه‌ای به نام "مینا" که روی عاج قرار گرفته‌اند، پوشیده شده‌اند و در صورت آسیب دیدگی این بخش، دندان حساس می‌شود و در این صورت نیاز است تا فرد از خمیر دندان‌های مخصوص استفاده کند تا حساسیت آن‌ کاهش یابد. در این راستا یکی از تیم‌های استارت‌آپی مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی مازندران، خمیر دندانی برای کاهش حساسیت دندان‌ها حاوی نانو هیدروکسی آپاتیت مبتنی بر فناوری نانو را برای دندان‌های حساس تولید کرد.

دکتر حامد تشکریان، مدیر تحقیق و توسعه این تیم در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به جزئیات این دستاورد فناورانه گفت: این خمیردندان با فرمولاسیون نوین بر پایه مشتقات طبیعی نظیر عصاره‌های گیاهی و همچنین ترکیبات ارزشمند پروبیوتیک دهانی و نانو ساختار هیدروکسی آپاتیت به تولید رسید و این ترکیبات به کنترل بار میکروبی و جلوگیری از ایجاد پلاک بر روی دندان مؤثر است.

وی کاهش حساسیت دندان و کمک به رفع بوی بد دهان را از دیگر مزایای این خمیردندان نام برد و اظهار کرد: این خمیردندان قابل استفاده برای عموم مصرف‌کنندگان و کودکان بالای ۷ سال است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha