جشنواره فجر

  • سه‌شنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1403112317242
  • خبرنگار : 71342

بهزاد عبدی «باخ» را به صحنه می‌آورد

آهنگسازی که بازیگر شد

آهنگسازی که بازیگر شد

بهزاد عبدی که جزو آهنگسازان شناخته‌شده است، در چند وقت اخیر حضور پررنگی در تئاتر داشته و به زودی هم نمایش تازه خود را روی صحنه می‌برد.

به گزارش ایسنا، بهزاد عبدی برای اهالی تئاتر با اپراهای عروسکی بهروز غریب‌پور شناخته شده است. او در اجرای اپراهای عروسکی «عاشورا»، «حافظ» و «مولوی» با این کارگردان همکاری داشته است. اما در چند ماه اخیر بهزاد عبدی نه به واسطه ساخت موسیقی برای تئاتر بلکه به عنوان بازیگر و حالا هم به عنوان کارگردان در تئاتر حضور داشته و دارد.

او این روزها مشغول بازی در اخرین اجراهای نمایش «ماهرخ» به کارگردانی ابوالفضل حاجی علی خانی است که آخرین اجراهای خود را در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه می‌برد. این نمایش پیش‌تر در تالار حافظ هم روی صحنه رفت و عبدی در آن ایفاگر نقش حکیم نظامی است.

عبدی اما بعد از بازی در این نمایش با نمایش «باخ» به صحنه بازمی‌گردد. نمایشی که خود نویسندگی و کارگردانی آن را بر عهده دارد و علاوه بر این در این نمایش بازی هم می‌کند.

بعدی که در کارنامه هنری خود ساخت موسیقی چندین فیلم و تئاتر شاخص را به ثبت رسانده، تابستان امسال هم با نمایش «دل آخته» به نویسندگی و کارگردانی محسن جسور در تالار اصلی مرکز تئاتر مولوی روی صحنه رفت.

حالا او دست به کار اجرای نمایش خویش است که روایتی مابین رویا و واقعیت را به تصویر می‌کشد.

بر اساس اعلام مشاور رسانه‌ای، نمایش «باخ» به نویسندگی و کارگردانی بهزاد عبدی و تهیه کنندگی علی شاهانی از اواخر بهمن ماه سال جاری روی صحنه می‌رود.

خسرو احمدی، بهزاد داوری، بهزاد عبدی، حسین میزراییان و بهناز نادری بازیگرانی هستند که در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند.

«باخ» روایت تماشاخانه‌ای است که در آن فروغ و باخ یکدیگر را ملاقات می‌کنند و واقعیت و رویا به یکدیگر پیوند می‌خورند و در این میان رازهایی بر ملا می‌شود.

این اثر به زودی در تماشاخانه هیلاج میزبان مخاطبان خواهد بود و اطلاعات تکمیلی و عوامل آن از طریق رسانه‌های عمومی معرفی خواهند شد. علاقه‌مندان برای رزرو بلیت می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha