• جمعه / ۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403120301726
  • خبرنگار : 71489

ذاکر: شهید نصرالله رهبری الهام‌بخش برای آزادی‌خواهان دنیا بود

ذاکر: شهید نصرالله رهبری الهام‌بخش برای آزادی‌خواهان دنیا بود

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «محور مقاومت یعنی محور انصاف، صداقت و عدالت» تصریح کرد: شهید نصرالله به عنوان یکی از مهم‌ترین رهبران جبهه مقاومت، نه تنها یک رهبر نظامی بود، بلکه همواره به اصولی چون عدالت، آزادگی و ایمان که همه با فطرت انسانی همخوانی دارند، اعتقاد داشت و در این راه نیز در جنایتی توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

سید سلمان ذاکر نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نقش شهید سید حسن نصرالله در ایجاد عدالت و حمایت از مظلومان در برابر ظلم و جنایت تاکید کرد: شهید سید حسن نصرالله به عنوان دبیرکل حزب الله لبنان و از رهبران محور مقاومت همواره با تکیه بر قدرت خداوند، راه را برای آزادی و سربلندی مظلومان عالم هموار کرد و با روحیه‌ای فداکاری و اراده‌ای قوی در عرصه‌های مختلف نبرد و مقاومت حضور داشت.

وی با تاکید بر اینکه شهید نصرالله رهبری الهام‌بخش برای آزادی‌خواهان دنیا بود، گفت: سید حسن نصرالله سالیان زیادی از عمر خود را در راه آزادی و مقابله با رژیم جعلی صهیونسیتی و دستگیری و حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده گذراند؛ او حامی واقعی مردم مظلومان غزه بود و همه سخنرانی‌های آتشین او در نفی صهیونیسم و حمایت از آرمان قدس و همچنین اقدامات او در جبهه مقاومت را به یاد داریم.

این نماینده مجلس با بیان اینکه «محور مقاومت یعنی محور انصاف، صداقت و عدالت» افزود: شهید نصرالله به عنوان یکی از مهم‌ترین رهبران جبهه مقاومت، نه تنها یک رهبر نظامی بود، بلکه همواره به اصولی چون عدالت، آزادگی و ایمان که همه با فطرت انسانی همخوانی دارند، اعتقاد داشت و در این راه نیز در جنایتی توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

ذاکر با تاکید بر اینکه عدالت خواهی شهید نصرالله و شهدای محور مقاومت هیچگاه خاموش نخواهد شد، عنوان کرد: ابراز تمایل گروه‌های مختلف از سراسر دنیا برای حضور در مراسم تشییع شهید نصرالله نشان از پویای محور مقاومت دارد و آغاز مسیر جدیدی در محور مقاومت برای مقابله با ظالم است. پیوستن میلیون‌ها انسان آزادی‌خواه به این محور ظلم ستیز، فارغ از وابستگی‌های دینی و اعتقادی نشان از رویکرد فراجناحی و فرامذهبی نیروهای مقاومت به ویژه سید حسن نصرالله در حمایت از مظلومان است و ما افتخار می‌کنیم که همواره حامی مظلومان بوده‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha