• شنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403121107405
  • خبرنگار : 50469

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام:

پلیس ایلام برای ایام نوروز برنامه‌ریزی کند

پلیس ایلام برای ایام نوروز برنامه‌ریزی کند

ایسنا/ایلام سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام گفت: برنامه‌ریزی درون‌شهری و برون‌شهری پلیس استان برای ایام تعطیلات نوروز ضروری است.

 «رضا دارابی» سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام امروز شنبه  ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳، در نشست با جانشین فرماندهی انتظامی استان، فرمانده پلیس راه و فرمانده پلیس راهور، ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های نیروی انتظامی استان در تمام حوزه‌ها، اظهار کرد: برنامه‌ریزی دقیق‌تری نسبت به سال‌های گذشته در حوزه درون‌شهری و برون‌شهری برای نوروز ۱۴۰۴ اندیشیده شود تا خانواده‌ای دچار سانحه رانندگی نشده و از سرقت‌های احتمالی منازل هم جلوگیری شود.

وی تأکید کرد: برای تکمیل، تعمیر، تجهیز کلانتری‌ها، ساختمان‌های ایست بازرسی، پاسگاه‌ها و ساختمان‌های اداری لازم است با بازدیدهای میدانی نیاز واقعی هر شهرستان احصا و اعتبارات به بهترین شکل توزیع شود.

معاون عمرانی استاندار ایلام بر رفع نقاط حادثه‌خیز درون‌شهری و برون‌شهری استان تأکید کرد و گفت: با برخی اصلاحات و اقدامات مانند ایجاد شیب‌راهه در مسیر ایلام صالح‌آباد، می‌توان از بسیاری حوادث و اتفاقات پیشگیری کرد.

دارابی ضمن اشاره به افزایش هر روزه تعداد خودرو و ظرفیت پایین‌شهر ایلام، تصریح کرد: طرح جامع ترافیک شهر ایلام باید تهیه شود تا به‌صورت تدریجی و نقطه به نقطه هر سال اصلاحات لازم صورت بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha