تیمهای فوتبال بانوان تام اصفهان و گلگهر سیرجان در چارچوب هفته هجدهم و پایانی لیگ برتر فوتبال بانوان شامگاه امروز (دوشنبه، ۱۳ اسفند) در اصفهان به مصاف هم رفتند که دو تیم به تساوی ۲ بر ۲ رضایت دادند.
گلگهر که با ۳۵ امتیاز پایینتر از سپاهان در رده سوم قرار دارد، در این دیدار توسط افسانه چترنور دو گل خود را ثبت کرد که یکی از آنها از نقطه پنالتی وارد دروازه تام شد.
از سوی دیگر نماینده اصفهان که این فصل با صعود به لیگبرتر توانست رو در روی مدعیان قرار گیرد، با این تساوی ۲۲ امتیازی شد و در جایگاه ششم جدول به کار خود پایان داد.
سپاهان، دیگر نماینده فوتبال بانوان اصفهان نیز قرار بود در این هفته آخرین بازیاش را برابر نماینده بوشهر مهمان باشد که این دیدار به دلیل انضباطی و حضور نداشتن حریف در دو بازی لغو شد و طلاییپوشان اصفهان با نایب قهرمانی دفتر لیگبرتر را بست.
انتهای پیام
نظرات