• سه‌شنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403121409972
  • خبرنگار : 50225

چند توصیه تغذیه‌ای برای سحری و افطار

چند توصیه تغذیه‌ای برای سحری و افطار

ایسنا/خوزستان یک متخصص تغذیه بر لزوم استفاده از سبزیجات بین افطار و سحر به منظور جلوگیری از تشنگی روزه‌داران تاکید کرد.

دکتر بیژن حلی در گفت‌وگو با ایسنا با توصیه به رعایت آداب تغذیه‌ای ویژه ماه مبارک رمضان اظهار کرد: روزه‌داران باید توجه کنند در وعده افطاری حتما یک مایع گرم ترجیحا چای تلخ یا شیر گرم مصرف کنند. با توجه به اینکه دستگاه گوارش بعد از ساعت‌ها می‌خواهد فعالیت خود را آغاز کند با رعایت این مورد دستگاه گوارش برای فعالیت دوباره آماده می‌شود.

وی افزود: همچنین توصیه می‌شود در وعده افطاری از غذاهای سنگین استفاده نشود زیرا هنوز دستگاه گوارش آمادگی پذیرش غذاهای بسیار سنگین را ندارد. هنگام افطار در ابتدا باید غذاهای سبک مانند آش، سوپ یا حلیم استفاده شود.

این متخصص تغذیه گفت: همچنین باید بین وعده افطاری تا سحر حتما یک وعده میوه مصرف شود. در وعده سحری نیز باید غذاهایی با ارزش غذایی بالا مصرف شود و از مصرف غذاهای پر کربوهیدرات مانند ماکارونی که موجب تشنگی می‌شوند پرهیز شود.

حلی عنوان کرد: حتما در وعده سحری باید از سبزیجات استفاده شود زیرا سبزیجات آب را در خود نگه می‌دارند و موجب آبرسانی به بدن می‌شوند. در نتیجه با مصرف سبزیجات احساس تشنگی در فرد روزه‌دار کمتر می‌شود. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha