• دوشنبه / ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: هوش مصنوعی
  • کد خبر: 1403122718945
  • خبرنگار : 99999

«جمینای» واترمارک‌ها را حذف می‌کند

قابلیت جدید دردسرساز هوش مصنوعی گوگل

قابلیت جدید دردسرساز هوش مصنوعی گوگل

کاربران در رسانه‌های اجتماعی یک کاربرد بحث‌برانگیز نسخه جدید هوش مصنوعی «جمینای» را کشف کردند که این قابلیت شامل حذف «چاپ سفید» یا «واترمارک»(watermark) از تصاویر است.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته، گوگل قابلیت تولید تصویر در هوش مصنوعی «جمینای» نسخه « 2.0 Flash» را اضافه کرد. در این نسخه، هوش مصنوعی می‌تواند محتوای تصویر را به صورت بومی تولید و ویرایش کند.

این یک قابلیت قدرتمند است، اما به نظر می‌رسد که مسائل امنیتی را در نظر نگرفته است. «جمینای»  تصاویری از افراد مشهور و شخصیت‌های دارای حق نشر را ایجاد می‌کند و همانطور که قبلاً اشاره شد، «واترمارک»ها را از عکس‌های موجود حذف می‌کند.

به گزارش چندین کاربر در رسانه‌های اجتماعی، این نسخه جدید هوش مصنوعی نه تنها «واترمارک»ها را حذف می‌کند، بلکه تلاش می‌کند جای خالی «واترمارک» را ترمیم کند. سایر هوش‌ مصنوعی‌ها نیز این کار را انجام می‌دهند، اما به نظر می‌رسد که «جمینای» در آن مهارت فوق‌العاده‌ای دارد. همچنین استفاده از آن رایگان است.

به نقل از تک کرانچ، قابلیت تولید تصویر «جمینای» در حال حاضر به ‌عنوان قابلیتی آزمایشی در نظر گرفته شده است. همچنین این قابلیت برای «استفاده تولیدی» در دسترس نیست و فقط در ابزارهای توسعه‌دهنده گوگل مانند «AI Studio» در دسترس است.

قابلیت جدید دردسرساز هوش مصنوعی گوگل

این نسخه، یک حذف کننده بی‌نقص «واترمارک» نیست و حتی به نظر می‌رسد در حذف برخی از «واترمارک‌های نیمه‌شفاف» و «واترمارک»‌هایی که بخش‌ بزرگی از تصویر را در بر می‌گیرند، مشکل دارد.

با این حال، مطمئناً برخی از دارندگان حق نشر از عدم محدودیت استفاده از این قابلیت در «جمینای» راضی نیستند. هوش مصنوعی‌هایی مانند «کلاد» نسخه «3.7 Sonnet» از شرکت آنتروپیک(Anthropic ) و «چت‌جی‌پی‌تی» نسخه « 4o» از شرکت اوپن‌ای‌آی(OpenAI) به صراحت از حذف «واترمارک» خودداری می‌کنند. «کلاد» حذف واترمارک از تصاویر را غیر اخلاقی و غیر قانونی می‌داند.

حذف «واترمارک» بدون رضایت مالک اصلی بر اساس قانون حق نشر ایالات متحده غیر قانونی تلقی می‌شود.

گفتنی است که شرکت گوگل هنوز در مورد این مساله اظهار نظر رسمی نکرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha