• دوشنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404010401356
  • خبرنگار : 50184

برپایی بازارچه بزرگ گیاهان بهاری در روانسر

برپایی بازارچه بزرگ گیاهان بهاری در روانسر

ایسنا/کرمانشاه بازارچه بزرگ گیاهان بهاری در شهرستان روانسر افتتاح شد.

 خدیجه جشن پرور فرماندار روانسر، امروز(چهارم فروردین) در مراسم افتتاح این بازارچه، با بیان اینکه شهرستان روانسر یکی از قطب‌های گردشگری خوراک در کرمانشاه است، اظهار کرد: در این شهرستان بواسطه کوه‌ها و دشت‌های حاصلخیز، هرساله گیاهان بهاری زیادی رشد می‌کنند. 

وی افزود: وجود گیاهان بهاری فراوان و متنوع در این شهرستان باعث شده تا زنان خوش ذوق این دیار انواع نان‌ها، شیرینی‌ها و آش‌های محلی را پخت کنند که یکی از معروف‌ترین آنها نان کلانه است. 

فرماندار روانسر تصریح کرد: هر ساله با شروع سال نو و رویش گیاهان بهاری، بازارچه بزرگ گیاهان بهاری در این شهرستان برپا می‌شود تا گردشگران نوروزی با ظرفیت‌های گردشگری خوراک این منطقه آشنا شوند. 

وی اضافه کرد: امسال نیز این بازارچه با ۳۵ غرفه آماده پذیرایی از گردشگران نوروزی است که از نظر تعداد غرفه‌ها نسبت به سال گذشته رشدی ۱۳۰ درصدی دارد. 

جشن پرور یادآور شد: در این بازارچه علاوه بر گیاهان بهاری، غذاهای بومی و محلی و سوغات و صنایع دستی شهرستان نیز عرضه می‌شود. 

وی عنوان کرد: فصل بهار و نوروز فرصت مهمی را در اختیار ما قرار داده تا ظرفیت‌های گردشگری خوراک روانسر را به مردم سراسر کشورمان معرفی کنیم. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha