• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404012010190
  • خبرنگار : 71129

باکو فهرست فعالیت‌های غیرقانونی آژانس آمریکایی را به ترامپ می‌دهد

باکو فهرست فعالیت‌های غیرقانونی آژانس آمریکایی را به ترامپ می‌دهد

رئیس جمهور آذربایجان امروز (چهارشنبه) اعلام کرد فهرست و سوابق فعالیت‌های غیرقانونی آژانس آمریکایی توسعه بین‌الملل در جمهوری آذربایجان را به ترامپ می‌دهد.

به گزارش ایسنا، اوایل فوریه دولت باکو به واشنگتن درباره توقف فعالیت این آژانس در جمهوری آذربایجان اطلاع داد.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان در یک سخنرانی در باکو گفت:‌ «دادستان کل کشور در حال بررسی و تحقیق درباره فعالیت غیرقانونی آژانس آمریکایی توسعه بین‌الملل است. من درباره تحقیقات اولیه مطلع شدم و این تحقیقات نشان دهنده مقیاس فعالیت ضد کشور و تلاش برای تضعیف دولت باکو است.»

وی ادامه داد: «اینها تلاش‌هایی واضح برای مداخله در امور داخلی جمهوری آذربایجان هستند. بلافاصله که این فهرست تهیه شود، ما آن را به دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا می‌دهیم تا آنها بتوانند اقدامات لازم را برای این آژانس فاسد و سرکرده‌های فاسد آن انجام دهند.»

اوایل فوریه، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا به کنگره اطلاع داد که بررسی فعالیت‌های کمک‌های خارجی این آژانس در حال انجام است.

اواخر ماه مارس، روبیو اعلام کرد که وزارت امور خارجه، کنگره را از برنامه خود برای به دست گرفتن برخی از وظایف آژانس توسعه بین‌الملل و حذف برخی از وظایف تا اول ژوئیه مطلع کرده است.

وی همچنین تاکید کرد که این آژانس برای مدتی طولانی از ماموریت اصلی خود منحرف شده است و این مسئولیت وزارت امور خارجه است که تلاش‌های خود را با منافع ملی ایالات متحده هماهنگ کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha