• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404020100128
  • منبع : وزارت تعاون،کار، و رفاه اجتماعی

شارژ مجدد و تمدید یک هفته‌ای استفاده از اعتبار مشمولان خرید بسته­‌های غذایی و بهداشتی طرح یسنا

شارژ مجدد و تمدید یک هفته‌ای استفاده از اعتبار مشمولان خرید بسته­‌های غذایی و بهداشتی طرح یسنا

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شارژ مجدد و تمدید یک هفته‌ای استفاده از اعتبار مشمولان خرید بسته­‌های غذایی و بهداشتی رایگان طرح یسنا (ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) خبر داد.

به گزارش ایسنا، اسماعیل گرجی پور با اعلام این خبر گفت: به منظور حمایت از مادران ایرانی در فرزندآوری و حرکت به سوی جوانی جمعیت که یکی از موضوعات اصلی و محوری نظام جمهوری اسلامی ایران است و در اجرای ماده (۲۴) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با همکاری ستاد ملی جمعیت، بسته‌های غذایی و پوشک بچه رایگان به مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار (زیر ۲ سال) در ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ با جمعیت حدود دو میلیون خانوار در هفت دهک اول درآمدی در بستر کالابرگ الکترونیکی مجددا شارژ شد.

گرجی‌پور افزود: از ۲۷ فروردین ۱۴۰۴،  اعتبار مذکور در حساب سرپرست خانوار مشمول (مادر باردار دارای فرزند شیرخوار زیر ۲ سال)  مبلغ ۲۰۰ هزار تومان افزوده شده که با احتساب رقم قبلی شارژ شده، امکان خرید یک میلیون  و ۵۰۰ هزار تومانی برای خانوار مشمول فراهم شده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: خانوارهای مشمول می‌توانند با استفاده از برنامه کاربردی «شما» از مبلغ اعتبار خود اطلاع یابند.

 گرجی‌پور گفت: خانوارهای مشمول جهت تهیه سبد غذایی و پوشک رایگان می‌توانند به نزدیکترین فروشگاه طرف قرارداد طرح کالابرگ مراجعه کنند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وی گفت: مهلت استفاده از این اعتبار  تا پایان امروز ۳۱ فروردین بود که به منظور بهره مندی تعداد بیشتری از مشمولین طرح تا یک هفته (تا هفتم اردیبهشت) تمدید شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha