به گزارش ایسنا، سازمان هواشناسی کشور یا صدور هشدار سطح زرد از افزایش سرعت وزش باد، افزایش ارتفاع موج از صبح فردا (۳ اردیبهشتماه) تا اواخر وقت پنجشنبه (۴ اردیبهشتماه) در نواحی ساحلی و فراساحلی دریای خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان خبر داد.
افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظهای در محدوده ۲۶ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و بیشتر از ۱.۵ متر در مناطق دور از ساحل چهارشنبه در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، در تنگه هرمز و دریای عمان و پنجشنبه در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای هرمزگان و نواحی جنوبی استان بوشهر، در خلیج فارس و تنگه هرمز دور از انتظار نیست.
این مخاطره جوی غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفسهای پرورش ماهی، اختلال در فعالیتهای تفریحی، اختلال در ترددهای دریایی قایقهای صیادی، شناورهای سبک و نیمه سنگین و سنگین، اختلال در تردد شناورهای مسافربری و تردد کشتیهای تجاری و اختلال در فعالیتهای فراساحلی و فعالیتهای سکوهای نفتی را در پی دارد.
سازمان هواشناسی کشور به همین سبب منع فعالیتهای تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین و سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیتهای ساحلی و فراساحلی و فعالیتهای سکوهای نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی را توصیه کرده است.
به گزارش ایسنا هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیدهای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر میشود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیدهای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار میگیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.
انتهای پیام
نظرات