• جمعه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404020502900
  • خبرنگار : 71567

معاون اجرایی پلیس فتا خبر داد

شناسایی ۸۴ کلاهبردار فروش سئوالات کنکور ۱۴۰۴

شناسایی ۸۴ کلاهبردار فروش سئوالات کنکور ۱۴۰۴

معاون اجرایی پلیس فتا از شناسایی ۸۴ کلاهبردار فروش سئوالات کنکور خبر داد و گفت: تعدادی از این متقلبان توسط پلیس دستگیر شدند.

به گزارش ایسنا، حسین ابراهیمی در نشست روسای ستادهای استانی، نمایندگان تام الاختیار و مسئولان حفاظت از آزمون سراسری نوبت اول سال ۱۴۰۴ که امروز در ساختمان مرکز سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد، از شناسایی ۸۴ متقلب و کلاهبردار حوزه فورش سوالات کنکور ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: تعداد ۱۸۹ تارنما در حوزه کلاهبرداری کنکور شناسایی شدند و برخوردهای لازم صورت گرفت؛ ضمن اینکه ۸۴ نفر نیز در زمینه فروش و تقلب در این آزمون شناسایی و برخی از این افراد دستگیر شدند.

وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس اقدامات صورت گرفته مشخص شد که بیشترین سوءاستفاده از داوطلبان کنکور در تلگرام و اینستاگرام صورت می‌گیرد؛ به طوریکه ۴۵ درصد تخلفات در تلگرام و ۴۳ درصد نیز در اینستاگرام اتفاق می افتد.

معاون اجرایی پلیس فتا همچنین با اشاره به دستگیری ۱۵۶ کلاهبردار در کنکور ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: تعداد ۲۸۵ کانال نیز در این زمینه فعال بودند که با آن برخوردهای قانونی صورت گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha