• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404021409540
  • خبرنگار : 50072

وارن بافت بازنشسته می‌شود

وارن بافت بازنشسته می‌شود

وارن بافت، مدیرعامل ۹۴ ساله شرکت «برکشایر هاتاوی»، در جلسه سالانه سهامداران در اوماها، نبراسکا گفت: در پایان سال میلادی ۲۰۲۵ بازنشسته خواهد شد.

به گزارش ایسنا، این اعلام، برای ده‌ها هزار سهامدار حاضر در این جلسه و میلیون‌ها نفری که در این شرکت سرمایه‌گذاری کرده‌اند و هر حرکت بافت را دنبال کرده‌اند، خبری بود که از آن، وحشت داشتند اما در چند سال گذشته، منتظرش بودند.

در حالی که بافت، مدیریت روزمره شرکت مستقر در اوماها را کمتر کرده و مسئولیت‌ها را به گرگ ایبل و آجیت جین، واگذار کرده است اما وی و چارلی مانگر، نایب رئیس سابق برکشایر که در سال ۲۰۲۳ درگذشت، دهه‌هاست که چهره و پایه و اساس این شرکت بوده‌اند.  

بافت از سهامداران خواست تا ایبل ۶۲ ساله را که ۲۵ سال در این شرکت فعالیت داشته است، به‌عنوان جانشین وی در جایگاه مدیرعامل منصوب کنند.

الین کینگ، برنامه‌ریز مالی و سهامدار برکشایر از میامی گفت: بافت، تعریف واقعی میراث است. وی به دیگران قدرت می‌دهد، آن را همانطور که هست بیان می‌کند و می‌داند چه زمانی باید مشعل را به دیگران بدهد. بافت در دوران مدیریت خود، درس‌های زندگی زیادی به ما آموخته است.

سایت اینوستوپدیا گزارش کرد، از زمانی که بافت در سال ۱۹۶۵، سکان هدایت برکشایر را به دست گرفت، سهام این شرکت تا پایان سال ۲۰۲۴، نزدیک به ۲۰ درصد در سال افزایش یافته که در مقایسه با میانگین رشد سالانه کمی بیش از ۱۰ درصد شاخص اس اند پی ۵۰۰، رشد دو برابری داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha