• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404021409835
  • خبرنگار : 50214

رویداد نسل تمدن‌ساز؛ گامی در جهت ایجاد تشکیلات نوجوانانه‌ی نوین در مساجد یزد

رویداد نسل تمدن‌ساز؛ گامی در جهت ایجاد تشکیلات نوجوانانه‌ی نوین در مساجد یزد

ایسنا/یزد رویداد آموزشی تشکیلاتی «نسل تمدن‌ساز» با حضور پرشور ۴۰۰ نفر از نوجوانان عضو شورای طراوت کانون‌های مساجد یزد در محل مدینه العلم کاظمیه (ع) برگزار شد.

این رویداد نوآورانه به مدت دو روزه با هدف ساماندهی، آموزش و توانمندسازی و همچنین ایجاد تشکیلات نوجوانانه‌ی نوین در مساجد، فرصتی ارزشمند برای تبادل تجربیات و هم‌افزایی بین نوجوانان مسجدی استان فراهم آورد.

رویداد «نسل تمدن‌ساز» به صورت مجزا برای گروه‌های خواهران و برادران و با محوریت تدوین برنامه‌های عملیاتی توسط خود نوجوانان مسجدی ویژه هر کانون برگزار شد و به شرکت‌کنندگان کمک کرد تا با شناخت دقیق‌تر ظرفیت‌ها و نیازهای مسجد خود، برنامه‌هایی عملیاتی و متناسب با شرایط محلی تدوین کنند.

همچنین در حاشیه این رویداد مربیان تربیتی طرح طراوت مساجد یزد ضمن هم اندیشی و هم افزایی از کارگاه آموزشی و تخصصی تربیت نوجوان بهره بردند.

حجت‌الاسلام سیدیحیی نجم‌الهدی مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان یزد در این رابطه طی سخنانی ضمن تقدیر از حضور پرشور جوانان و مربیان، مساجد را سنگر اصلی ترویج دین و فرهنگ اسلامی خواند.  

وی با تأکید بر ضرورت ساماندهی و توانمندسازی کانون‌های مساجد، اظهار کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، باید نوجوانان را در طراحی و اجرای برنامه های مسجدی بصورت مستقیم دخیل کنند تا هم برنامه های مسجدی با خلاقیت و شور نوجوانان طراوت بیشتری پیدا کند و زمینه رشد فکری و اجتماعی نوجوانان فراهم شود.

حجت الاسلام نجم‌الهدی با اشاره به طراحی محتوای رویداد بر اساس نیازهای کانون‌ها، افزود: شرکت‌کنندگان در این رویداد، با همفکری و تبادل نظر، برنامه‌های عملیاتی و متناسب با نیازهای مسجد خود را تدوین کردند.  

به گفته وی، این رویکرد به کانون‌ها امکان می‌دهد تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و با توجه به شرایط محلی، فعالیت‌های فرهنگی و هنری خود را به نحو احسن انجام دهند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد یزد از اجرای موفق چهار دوره طرح طراوت کانون‌های مساجد در استان خبر داد و اعلام کرد: پنجمین دوره این طرح با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد برگزار خواهد شد.  

حجت الاسلام نجم‌الهدی ابراز امیدواری کرد که با استمرار این طرح، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر فعالیت‌های فرهنگی و هنری در مساجد استان باشیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط کانون مساجد یزد، طرح طراوت کانون‌های مساجد از جمله طرح‌های موفق و اثرگذار در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و هنری مساجد است که با هدف توانمندسازی کانون‌ها و تربیت نیروهای جوان و متعهد در استان یزد به اجرا در می‌آید. این طرح، با ارائه آموزش‌های تخصصی و حمایت‌های مالی و معنوی، به کانون‌ها کمک می‌کند تا فعالیت‌های خود را با کیفیت و اثربخشی بیشتری انجام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha