• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404022014122
  • خبرنگار : 50402

آغاز عملیات اجرایی بخشی از شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر ملایر

آغاز عملیات اجرایی بخشی از شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر ملایر

ایسنا/همدان عملیات اجرایی بخشی از شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر ملایر با حضور مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل و معاونین شرکت آب و فاضلاب استان همدان و فرماندار ویژه ملایر آغاز شد.

هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، شنبه ۲۰ اردیبهشت در آئین کلنگ‌زنی این پروژه، اظهار کرد: یکی از مطالبات اصلی مردم شهر ملایر، اجرای کامل پروژه فاضلاب شهری است. این پروژه باید با جدیت ادامه یابد و منابع مالی آن از محل ماده ۱۱، ماده ۵۶ و اعتبارات تملک دارایی تأمین شود.

امینی تصریح کرد: ما به مردم ملایر قول می‌دهیم که این پروژه را تا پایان ادامه داده و به سرانجام برسانیم تا با تکمیل آن، سلامت و بهداشت را برای شهروندان به ارمغان بیاوریم.

فرهاد بختیاری‌فر، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان نیز در این مراسم بیان کرد: عملیات اجرایی بخشی از شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر ملایر با هدف ارتقای شاخص‌های بهداشتی، زیست‌محیطی و زیرساختی در مناطق مختلف شهری آغاز شده و گام مهمی در مسیر توسعه پایدار خدمات‌رسانی در حوزه فاضلاب شهری است.

بختیاری‌فر تصریح کرد: در این طرح، بیش از ۲۲۰۰ متر لوله‌گذاری پلی‌اتیلن فاضلابی با قطر ۲۵۰ میلی‌متر و همچنین ۱۳۰۰ متر لوله‌گذاری پلی‌پروپیلن با قطر ۱۲۵ میلی‌متر اجرا می‌شود که هدف از اجرای آن، جمع‌آوری بهینه فاضلاب شهری و نصب ۳۰۰ فقره انشعاب جدید برای مشترکان است.

وی با اشاره به اعتبار تخصیص‌یافته برای این پروژه، اظهار کرد: برای اجرای این بخش از شبکه فاضلاب، مبلغ ۱۳۰ میلیارد ریال از محل ماده ۱۱ پیش‌بینی و تأمین شده است که بیانگر عزم جدی دولت و شرکت آب و فاضلاب برای توسعه زیرساخت‌های حیاتی شهر ملایر است.

مدیرعامل شرکت آبفای استان همدان همچنین بیان کرد: عملیات اجرایی این پروژه با رعایت استانداردهای فنی و زیست‌محیطی، تحت نظارت مستمر کارشناسان فنی شرکت انجام می‌شود.

بختیاری‌فر ضمن قدردانی از حمایت‌های مسئولان استانی و کشوری، ابراز امیدواری کرد با اجرای این پروژه، گام بلندی در راستای بهبود کیفیت زندگی شهروندان ملایری برداشته و رضایت عمومی از خدمات شرکت بیش از پیش افزایش پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha