سید رسول حسینی شنبه ۲۰ اردیبهشت در نشست راهبردی بررسی و مشکلات شبکه آب و فاضلاب شهرستان ملایر که با حضور نمایندگان مردم ملایر در مجلس، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و مدیران کل مربوطه برگزار شد، خواستار نگاه ویژه به اتمام پروژه فاضلاب شهر ملایر شد.
وی با اشاره به اینکه شهر سامن به علت داشتن اثر باستانی شهر زیرزمینی، یک منطقه گردشگری مهم در غرب کشور به شمار میرود، افزود: متاسفانه بوی تعفن فاضلاب در شهر سامن باعث کاهش آمار بازدیدکنندگان و گردشگران شده است و انتظار داریم این مشکل هرچه سریعتر پیگیری و رفع شود.
حسینی با بیان اینکه پنج شهرک و ناحیه صنعتی در سطح شهرستان وجود دارد و یک شهرک صنعتی نیز اخیراً کلنگزنی شده است، اظهار کرد: تامین آب برای زیرساختهای این شهرک جدید که نقش مهمی در اشتغالزایی خواهد داشت یکی از نیازهای مبرم ملایر به شمار میرود.
این مقام مسئول، مطالبات خود را از رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مطرح کرد و گفت: از ۲۰۸ روستای ملایر، ۸۰ روستا دارای تنش آبی هستند و ما در فصل سرما به ۲۹ روستا با تانکر آبرسانی میکردیم.
حسینی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۳۵ روستای شهرستان معادل ۸۲ درصد جمعیت روستایی، تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب هستند، اظهار کرد: احداث ۹ مجتمع آبرسانی روستایی مصوب شده است و اعتبارات لازم برای آنها مورد نیاز است.
وی با بیان اینکه شهرستان ملایر بیشترین نقاط دارای سکنه روستایی را در سطح استان دارد،خاطرنشان کرد: متاسفانه سهم ما از قراردادهای پایگاه امام حسن مجتبی علیه السلام بسیار کم بوده است و تاکنون هیچ اقدامی در این زمینه عملاً صورت نگرفته است.
این مقام مسئول از عدم تخصیص به موقع اعتبارات به بخش آب و فاضلاب ملایر گلایه کرد و گفت: شهرستان ملایر انبار نگهداری تجهیزات تخصصی آب و فاضلاب برای مواقع بحرانی را ندارد، که انتظار داریم نسبت به رفع این مشکل پیگیری صورت لازم صورت گیرد.
انتهای پیام
نظرات